Waar kunnen wij u bij helpen?
Afdrukken

Beheer vervoerders

Vanaf een Standaard pakket kunt u in EasyTrans werken met meerdere vervoerders. De gegevens van de vervoerders/chauffeurs kunnen eenvoudig en veilig worden vastgelegd en beheerd.

Vervoerders beheren

De gegevens van de vervoerders die u kunt vastleggen zijn zeer uitgebreid! Naast de algemene gegevens kunt u bijvoorbeeld ook een voertuigtype of andere kenmerken vastleggen, zoals type vergunningen of rijbewijzen. Maakt u gebruik van de Inkoopmodule? Dan zijn er ook voor de inkoopzijde diverse details vast te leggen, zoals bijvoorbeeld (specifieke) betalingsafspraken per vervoerder.

Met het TMS systeem kunt u transportopdrachten plannen op ‘eigen’ chauffeurs of externe vervoerders. U kunt vervolgens heel eenvoudig een vervoersopdracht versturen naar de vervoerder. Dit kan per e-mail, via een Vervoerder Portal, of met behulp van een koppeling met het systeem van een externe vervoerder.

Vervoerder overzicht

De vervoerders die zijn vastgelegd in uw Transport Management Systeem kunt u terugvinden in uw vervoerder overzicht. U kunt in dit overzicht filteren, zoeken en sorteren. Daarnaast kunt u vanuit het overzicht enkele bewerkingen uitvoeren. Zo kunt u vervoerders (tijdelijk) deactiveren, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Actieve vervoerders zijn in het overzicht groen gemarkeerd, inactieve vervoerders worden rood gemarkeerd.

INHOUD