Waar kunnen wij je bij helpen?
Afdrukken

Proefabonnement

Heb je via de Kennisbank alle pagina’s van ‘Starten met EasyTrans’ doorlopen? Dan is de basisinformatie in het Transport Management Systeem nu vastgelegd. Maak je gebruik van een proefabonnement op EasyTrans? Dan heb je toegang tot meer producten van EasyTrans Software!

Inhoud Proefabonnement

EasyTrans Software biedt alle nieuwe gebruikers de mogelijkheid om EasyTrans te proberen middels een proefabonnement. Het proefabonnement biedt een zeer compleet Transport Management Systeem. Dit stelt je in staat om goed te kunnen toetsen of het TMS geschikt is voor jouw organisatie.

Een proefabonnement is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer je na de proefperiode besluit te kiezen voor een abonnement bij EasyTrans Software wordt het proefabonnement omgezet naar het abonnement van je keuze en kun je direct verder werken met de ingevoerde gegevens.

Een proefabonnement van EasyTrans Software geeft standaard toegang tot de volgende producten:

Mis je iets? Wil je een ander product testen? Bijvoorbeeld een andere aanvullende module? Of een Small pakket, speciaal voor ZZP-ers en charters? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Support

EasyTrans is heel eenvoudig in gebruik maar een nieuw softwarepakket is natuurlijk altijd even wennen. EasyTrans Software biedt uitstekende support zonder extra kosten. De wijze waarop iemand support wenst te ontvangen kan heel persoonlijk zijn. Daarom zorgt EasyTrans Software op diverse manieren voor ondersteuning!

 • Handleidingen
  Op onze supportpagina zijn uitgebreide handleidingen te vinden.
 • Tutorials
  EasyTrans Software heeft enkele handige videotutorials gemaakt. Hiermee kun je op een laagdrempelige manier een complete uitleg krijgen van diverse functionaliteiten.
  De tutorials zijn te vinden op onze website en op ons YouTube kanaal
 • FAQ; Antwoord op veelgestelde vragen
  Antwoorden op enkele veelgestelde vragen over EasyTrans zijn vinden bij Veelgestelde vragen (FAQ)
 • Supportafdeling
  Heb je een andere vraag? Onze supportmedewerkers helpen graag! Je kunt je vraag stellen via het contactformulier op onze website of een e-mail sturen naar: support@easytrans.nl
 • Telefonische support
  Wil je liever telefonisch contact, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Daarbij kunnen wij eventueel m.b.v. geavanceerde Helpdesk software meekijken, om gerichte support op afstand te bieden. Zo ben je bij vragen of problemen snel weer op weg! Je kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: +31(0)85 – 0479 475

Heb je een vraag of advies nodig? Laat het ons weten, wij helpen graag!

INHOUD