Waar kunnen wij u bij helpen?
Afdrukken

Track & Trace pagina – Chauffeur App

Bij het gebruik van een Vervoerder Portal / Chauffeur App van EasyTrans Software worden afmeldgegevens automatisch bijgewerkt binnen orders én op de Track & Trace pagina. Hierbij zijn voor klanten met een inlogaccount ook de digitale handtekeningen zichtbaar op de Track & Trace pagina.

Vervoerder Portal

Met een Premium Plus pakket van EasyTrans Software is een Vervoerder Portal onderdeel van het Transport Management Systeem. Geautomatiseerd nieuwe vervoersopdrachten versturen naar een Chauffeur App van een vervoerder is een belangrijke functie van het Vervoerder Portal. Een chauffeur kan vervolgens onderweg de order afmelden met diens Chauffeur App.

Chauffeur App

Met de Chauffeur App kunnen orders onderweg worden verwerkt. Alle afmeldgegevens die worden vastgelegd met een Chauffeur App zijn vervolgens direct beschikbaar in de orders binnen de planomgeving.

Doordat de gegevens automatisch bijgewerkt worden binnen de transportorders, wordt ook direct de Track & Trace pagina geüpdatet. Dit houdt dus in dat de Track & Trace pagina met behulp van een Chauffeur App altijd volledig geautomatiseerd up to date blijft!

INHOUD