Waar kunnen wij je bij helpen?
Afdrukken

Track & Trace pagina – Chauffeurs App

Bij het gebruik van een Vervoerder Portal / Chauffeurs App van EasyTrans Software worden afmeldgegevens automatisch bijgewerkt binnen orders én op de Track & Trace pagina. Op de Track & Trace pagina zijn alle belangrijkste transportdetails terug te zien. Hierbij zijn voor klanten met een inlogaccount ook de digitale handtekeningen zichtbaar op de Track & Trace pagina.

Vervoerder Portal

Met een Premium Plus pakket van EasyTrans Software is een Vervoerder Portal onderdeel van het Transport Management Systeem. Geautomatiseerd nieuwe vervoersopdrachten versturen naar een Chauffeurs App van een vervoerder is een belangrijke functie van het Vervoerder Portal. Een chauffeur kan vervolgens onderweg de order afmelden met diens Chauffeurs App.

Track & Trace Chauffeurs App

Met de Chauffeurs App kunnen orders onderweg worden verwerkt. Alle afmeldgegevens die worden vastgelegd met een Chauffeurs App zijn vervolgens direct beschikbaar in de orders binnen de planomgeving.

Doordat de gegevens automatisch bijgewerkt worden binnen de transportorders, wordt ook direct de Track & Trace pagina geüpdatet. Dit houdt dus in dat de Track & Trace pagina met behulp van de chauffeur altijd volledig geautomatiseerd up to date blijft!

INHOUD