Waar kunnen wij u bij helpen?
Afdrukken

Wat kan de module Meerdere Bedrijfsnamen?

De module Meerdere Bedrijfsnamen van EasyTrans Software biedt u de mogelijkheid om met meerdere bedrijfsnamen te werken vanuit uw Transport Management Systeem.

Correspondentie

Wanneer u meerdere bedrijfsnamen gebruikt voor uw transportdiensten kunt u met deze module transportopdrachten namens een vastgelegde bedrijfsnaam afhandelen.

Per bedrijfsnaam

Per extra bedrijfsnaam is er in uw TMS een lay-out beschikbaar voor alle correspondentie die nodig is bij de order- en factuurverwerking. Denk hierbij aan alle e-mails die u verstuurd bij een offerte of order, maar ook aan de opmaak van facturen of gegevens in een Klanten Portal. De orderverwerking en de facturering wordt per klant aangepast aan de door u ingestelde bedrijfsnaam. Dit houdt in dat er geautomatiseerd uit naam van de ingestelde bedrijfsnaam gecorrespondeerd zal worden bij offertes, orders en facturen.

Klanten per bedrijfsnaam

U kunt per klant instellen welke bedrijfsnaam verantwoordelijk is voor de logistieke dienstverlening.

Klantoverzicht

Met de module Meerdere Bedrijfsnamen krijgt u per bedrijfsnaam een eigen klantenbestand. Bij uw klantenoverzicht kunt u eenvoudig en overzichtelijk de verschillende klantenbestanden beheren. Het order- en facturatieproces wordt geautomatiseerd aangepast naar de juiste bedrijfsnaam dat op klantniveau is ingesteld.

Klanten Portal

Vanaf een Premium pakket beschikt u over een eigen Klanten Portal. Hiermee geeft u uw klanten o.a. de mogelijkheid om orders bij u te plaatsen en de status hiervan te volgen. Een klant kan inloggen op het webadres van uw TMS. Na inloggen wordt de klant doorgeleid naar het Klanten Portal van de ingestelde bedrijfsnaam.

Facturatie

Voor iedere extra bedrijfsnaam is er een eigen factuur lay out beschikbaar.

Opmaak facturen

Voor iedere bedrijfsnaam is er een factuur lay-out beschikbaar in uw TMS. Doordat u bij uw klanten vastlegt bij welke bedrijfsnaam zij klant zijn, wordt de correspondentie bij het order- en facturatieproces geautomatiseerd aangepast naar de juiste bedrijfsnaam. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat er één factuurnummering blijft voor alle lay-outs.

Module Extra Vestiging

De module Extra Vestiging van EasyTrans Software is speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven met meerdere vestigingen.

Aparte Planning/Facturatie

Wilt u per bedrijfsnaam een aparte planning? Of een gescheiden facturatie (inclusief factuurnummering)? Dan biedt de module Extra Vestiging u mogelijk de gewenste functionaliteiten.

INHOUD