Waar kunnen wij u bij helpen?
Afdrukken

Stap 1: Bedrijfsnamen instellen

De module Meerdere Bedrijfsnamen van EasyTrans Software biedt u de mogelijkheid om met meerdere bedrijfsnamen te werken vanuit uw Transport Management Systeem.

Bedrijfsnamen

Met de gegevens die u heeft aangeleverd bij EasyTrans Software is er per bedrijfsnaam een lay-out voor correspondentie beschikbaar gesteld in uw Transport Management Systeem. Dit houdt in dat er uit naam van een ingestelde bedrijfsnaam gecorrespondeerd kan worden bij offertes, orders en facturen.

Per klant

Per klant kunt u instellen welke bedrijfsnaam verantwoordelijk is voor de logistieke dienstverlening. Door dit per klant vast te leggen wordt geautomatiseerd de juiste lay-out gebruikt bij de verwerking van orders en facturatie.

1. Nieuwe klant

  1. Ga via het hoofdmenu naar ‘Klanten’ > ‘Nieuwe Klant’
  2. Geef de klantgegevens in zoals u gewend bent

2. Afzender correspondentie

Naast de klantgegevens die u standaard kunt vastleggen in EasyTrans, kunt u met de module Meerdere bedrijfsnamen nu ook ingeven namens welke bedrijfsnaam de order- en factuurverwerking dient te verlopen.

  1. Selecteer bij ‘Klantspecifieke instellingen’ > ‘Bedrijfsnaam waar klant onder valt’ de bedrijfsnaam die verantwoordelijk is voor de logistieke dienstverlening
  2. Klik op ‘Opslaan & Sluiten’ om uw instelling op te slaan

Klantoverzicht

Het order- en facturatieproces wordt geautomatiseerd aangepast naar de juiste bedrijfsnaam dat op klantniveau is ingesteld. Door vast te leggen welke klant bij welke bedrijfsnaam hoort krijgt u per bedrijfsnaam een apart klantenbestand. Alle geregistreerde klanten worden overzichtelijk weergegeven in het klantenoverzicht. Waarbij eenvoudig gefilterd kan worden op bedrijfsnaam.

INHOUD