Waar kunnen wij je bij helpen?
Afdrukken

Koppeling Externe Vervoerders

EasyTrans Software kan door de koppeling Externe vervoerders samenwerken met verschillende externe vervoerders. Daarnaast werkt EasyTrans samen met een groot aantal partners om specifieke functionaliteiten te kunnen bieden. Zo zijn er koppelingen beschikbaar met boekhoudsoftware, systemen van logistieke dienstverleners en diverse andere branche specifieke software.

Koppelingen Externe Vervoerders

Met een koppeling tussen EasyTrans en de transport software van externe vervoerders is het mogelijk om gemakkelijk en snel zendingen aan te melden bij deze externe vervoerder. Transportopdrachten aanmelden kan vanuit de planomgeving, maar ook vanuit een Klanten Portal!

Na aanmelden wordt de prijs teruggekoppeld en kan er direct een verzendlabel worden aangemaakt in EasyTrans. Dit kan ook vanuit het Klanten Portal. Daarnaast beschikt de koppeling over geïntegreerde Track & Trace. Hierdoor blijven planners, maar ook de klanten, altijd op de hoogte over de status van de zending.

Handleiding koppeling

EasyTrans Software biedt koppelingen met de meerdere logistieke dienstverleners. Een uitleg over de mogelijkheden en het gebruik van de koppeling vind je op de desbetreffende partnerpagina:

Koppeling EasyTrans

Is er een samenwerking met een transportbedrijf dat gebruik maakt van EasyTrans? Dan heb je geen aanvullende koppeling nodig! Vanuit EasyTrans kun je standaard gegevens van transportorders uitwisselen met andere EasyTrans gebruikers. Wanneer beide gekoppelde EasyTrans Systemen gebruik maken van een Vervoerder Portal, kan afmeldinformatie ook nog gedeeld worden.

Deze koppelingsfunctionaliteit is kosteloos beschikbaar in alle EasyTrans Pakketten, houdt er alleen wel rekening mee dat er met een Small Pakket enkel orders ontvangen kunnen worden.

Uitleg koppeling EasyTrans Gebruikers

Meer informatie over een koppeling tussen EasyTrans gebruikers kun je gedetailleerd teruglezen in onze kennisbank:

INHOUD