Waar kunnen wij u bij helpen?
Afdrukken

Stap 5: Order substatussen

Order substatus delen

In EasyTrans kunt u werken met eigen ordersubstatussen. Deze ordersubstatussen zijn standaard ook zichtbaar in uw Klanten Portal en kunnen ingezet worden als extra communicatiemiddel. Bijvoorbeeld door een substatus als ‘Overhandigd aan vervoerder’ bij een order in te geven. Wilt u de ordersubstatussen niet delen via uw Klanten Portal? Controleer dan de volgende instelling:

  1. Ga via het hoofdmenu naar ‘Instellingen’ > ‘Order substatussen’.
  2. Open de substatus die u NIET wilt delen in uw Klanten Portal.
  3. Vink ‘Alleen intern weergeven’ aan.
  4. Klik op ‘Opslaan & Sluiten’ om uw instelling op te slaan.

De substatus wordt nu enkel nog weergegeven in de planomgeving. Dit houdt in dat deze niet langer zichtbaar is in uw Klanten Portal, Track & Trace pagina en Vervoerder Portal.

Meer informatie over order substatussen is beschikbaar bij: Order Substatussen

Vorige Stap 4: Startpagina
Volgende Stap 6: Klant toegang geven
INHOUD