Demonstratie

Om u op een eenvoudige wijze kennis te laten maken met de planning software van EasyTrans kunt u gebruik maken van de live demo. Met deze demonstratie kunt u het pakket zelf uitproberen en een idee krijgen van de functionaliteiten en het gemak van het systeem.

U kunt direct inloggen in onze live demo om het programma uit te proberen!

Om in te loggen in de demonstratie heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. U kunt kiezen uit de volgende drie gebruikers om elk onderdeel van het systeem te proberen:

Hoofd account (Volledige toegang)

Gebruiker met volledige rechten. Gebruik dit account om alle functionaliteiten te bekijken.

Gebruikersnaam: admin
Wachtwoord: demo

PLANNING ACCOUNT (Beperkte toegang)

Zelfde gebruiker als beheer, maar met beperkte rechten. Geen toegang tot het aanmaken van facturen, tarieven wijzigen, etc.

Gebruikersnaam: planning
Wachtwoord: demo

KLANTEN PORTAL (Web-ordering)

Inloggen in het klanten portal om web-orders te plaatsen en order- en factuurhistorie in te zien.

Gebruikersnaam: klant
Wachtwoord: demo

Om in te loggen in het vervoerder portal gebruikt u een aparte link. Het vervoerder portal is volledig geoptimaliseerd voor een Smartphone of Tablet en kan onderweg als Chauffeurs App worden gebruikt.

VERVOERDER PORTAL (Chauffeurs App)

Inloggen in het vervoerder portal om als chauffeur orders uit te voeren en af te melden voorzien van handtekening en foto.

Gebruikersnaam: vervoerder
Wachtwoord: demo

Proefabonnement

Bent u enthousiast geworden na het zien van de demonstratie? U mag EasyTrans een maand lang gratis proberen zonder verdere verplichtingen. Tijdens deze maand kunt u het gemak en de voordelen ervaren met uw eigen administratie. Indien gewenst krijgt u persoonlijke uitleg over het pakket zodat u direct goed met het pakket overweg kunt zonder dat u hiervoor een dik handboek hoeft door te lezen. Wanneer u na de proefperiode besluit te kiezen voor EasyTrans wordt uw abonnement geactiveerd en kunt u direct verder werken met uw ingevoerde gegevens.

Wilt u liever eerst een uitleg over het systeem?  Dan kunnen wij op afstand een demonstratie voor u verzorgen om u snel wegwijs te maken.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen.